Vanwege de drukte bij de pakketbezorgers kan er bij de aflevering van uw bestelling vertraging ontstaan! Onze winkel is momenteel nog geopend, wij vragen u rekening te houden met de huidige maatregelen. BVD

Daylight Slimline 3 - E35108 Bureaulamp incl. Voet

Diversen
E35108
2 Items


Specificaties: » lengte van de lamp: 48 cm » totale lengte: 85 cm » verlichting: led, 13 watt » lichtopbrengst: 1065 lumen » lichtsterkte (meetafstand 30 cm) in respectievelijk vier standen: 3000, 2000, 1500, 750 lux » lichtkleur: 6000 kelvin Wordt geleverd inclusief tafelklem.

 

Privacy verklaring AVG

 

Verzenden & retourneren

 

Algemene voorwaarden

€ 169,95
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Generatie 3 van de Daylight Slimline designlamp is nu leverbaar met fantastische extra functies. Zo is de vernieuwde lamp uitgerust met een vierstaps dimmer, waardoor u de verlichting naar uw eigen hand kunt zetten. Verder straalt de nieuwe aluminium kap een helderder en schaduwvrij licht uit met een betere diffusie. De lamp verlicht grote werkplekken, zoals een werkkamer, knutselkamer of een sofa in de huiskamer. Met de twee unieke buigpunten kunt u het licht altijd exact richten waar u het nodig hebt en de aan/uit-schakelaar is altijd makkelijk te bereiken. Deze lamp vermindert de vermoeidheid van de ogen en zorgt voor een verbazingwekkend goede kleurafstemming. De lamp is uitgevoerd in geborsteld staal en wordt geleverd met een klem van hetzelfde materiaal.

E35108
2 Items
Grade 
17-02-2021

Wat een licht

Lang getwijfeld over de aanschaf van deze lamp. Maar hij is het geld meer dan waard. Geeft veel licht op een grote oppervlakte. Waarschuwing: zet bij de eerste keer aanzetten de zonnebril op ????

Write a review

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password