Overzicht
positive

100%

(68 beoordelingen)

Gemiddelde score: 10/10

neutral

0%

(0 beoordelingen)

Aantal beoordelingen: 68

negative

0%

(0 beoordelingen)

Top Shop!
rating

Ik vind doe@ding echt een van de beste webshops voor knutsel artiekelen. Ik raad het altijd aan om een bestelling hier te plaatsen, ook is het het zeker waard om naar de winkel te gaan. Altijd vriendelijk personeel

Aaron 04/10/2022
leuk
rating

Dit is echte de leukste winkel die er bestaat. Ze hebben er echt alles en de medewerksters denken mee en zijn zo vriendelijk en behulpzaam!

Coby 04/11/2022
top winkel
rating
Het is een echt snoepwinkeltje voor de creatieveling!! Via de webshop is het altijd hele snelle service. Altijd de dag na bestelling. (afhankelijk van de post) wordt het al bezorgd!! Top winkel!!
Saskia 05/11/2022
Best shop ever!!!
rating
Heerlijke winkel, zowel online als in het echt. Wordt heel goed geholpen, geven goede raad en heb je iets speciaals nodig, Marlous gaat voor je kijken. Dus echt super winkel!!!
Marjolein 05/11/2022
Super service
rating
Altijd vriendelijk en behulpzaam! Zoek je iets speciaals stuur een mailtje. Je krijgt heel snel antwoord!
Femke 05/11/2022
Wat een top winkel
rating
Ik bestel via de website. De pakketjes zien er heel mooi verpakt uit en altijd een leuke verrassing erbij!! Dank jullie wel. Jullie zijn top????
Patricia 05/11/2022
Top service en kennis van zaken
rating
Doe@ding heeft een heel uitgebreid assortiment die allemaal uithangt. Hierdoor zie je goed wat er is. De medewerkers zijn heel behulpzaam en weten waar ze het over hebben. Online bestellingen worden super snel uitgeleverd en zijn altijd goed verpakt. Ze hebben een super groot assortiment en mis je toch nog iets en stel je een vraag dan heb je bijna altijd direct een antwoord Kortom een fijne winkel met regelmatig mooie aanbiedingen en een super assortiment en waarbij klantvriendelijkheid op nummer 1 staat
Germa 05/11/2022
Fijne, overzichtelijke winkel en webshop
rating
Ik rijd graag een aantal keren per jaar naar de winkel. De winkel is ruim en overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk en je komt ogen te kort om alles van het ruime assortiment te bekijken. Als het me niet lukt om langs te gaan bestel ik ook graag online. De webshop is ook overzichtelijk. Alles is op merk goed terug te vinden of onder kopje nieuw. De levering is snel en zorgvuldig geregeld. Kortom een echte aanrader.
Saskia 05/11/2022
Geweldige winkel
rating
Doe@ding is een top winkel. Altijd de nieuwste artikelen, supergoede service en gezelligheid. Ook via de webshop is de verzending altijd supersnel en netjes.
Verona 05/11/2022
Top winkel
rating
Prachtige winkel, heel ruim assortiment. Super vriendelijk personeel. Service is top. Je kan ook met vragen over een produkt bij hun terecht. En als ze iets niet hebben doen ze hun best om het voor je te kunnen bestellen. Ga zo door.❤️❤️❤️
Marjan en ella 05/11/2022
Toppers
rating
Supermooie winkel met veel, heel veel keus. Klantvriendelijk, meedenkend personeel.
Jada 05/11/2022
International shipping
rating
A very good diverse store with many international brands, (no import taxes)and super customer support, perfect store to order from abroad
Dina 05/11/2022
Favo hobbywinkel
rating
Leuke winkel met vriendelijk en enthousiast personeel die verstand hebben van de spullen dke ze verkopen Met online bestelling zijn ze altijd super snel en netjes
Judith 05/11/2022
Heel tevreden!
rating
Het is echt een feestje om bij Doe@ding te shoppen! Uitgebreid assortiment, netjes georganiseerd en erg klantvriendelijk. Online bestellen werkt heel makkelijk en snel, dus dat is ook fijn. Door de wekelijkse aanbiedingen is het ook leuk om af en toe een koopje te scooren.
Marinda 05/11/2022
Superrrrrr
rating
De meest geweldige snoepwinkel die er is!! Een geweldig assortiment en wanneer er iets niet is word er alle mogelijke moeite gedaan om het voor je te bestellen. Een heel gedreven team zijn de dames samen, altijd word je geholpen met een big smile op hun gezicht. Kortom altijd een feestje om naar doe@ding te mogen.???
Margot 05/11/2022
Top winkel en webshop...
rating
In de winkel of webshop, altijd goed en snel geleverd. Netjes verpakt met altijd nog een presentje. Echt een kadootje om uit te pakken.
Addy 05/11/2022
Toppers
rating
Doe@Ding is een geweldige winkel (zowel de fysieke winkel als de online winkel) met een heel groot assortiment en bovenal top medewerkers met de best denkbare service in alle opzichten.
Anneke 05/11/2022
De nummer 1
rating
Doe@ding is echt een topwinkel op hobby gebied. Voor mij de nummer 1 van Nederland. Zoek je iets wat er niet is, wordt het voor je geregeld! De service is fantastisch binnen no time liggen je spulletjes ook via de webwinkel op je deurmat! Ook het personeels is super vriendelijk, niets anders dan mijn complimenten.
Yvonne 05/11/2022
Fijne winkel
rating
Super mooie winkel. Daarom kom ik graag uit Friesland langs. Maak ik er wel een weekendje van. Ook de website is erg handig en overzichtelijke.mij nummer 1 winkel en website.
Anneke van dijk 05/11/2022
Geweldige winkel
rating
Een mooie grote winkel met een breed assortiment en heel vriendelijk personeel. Ook als je wat besteld via de website meestal gelijk de volgende dag in huis. Echt een aanrader.
Marga 05/11/2022
Product verwijdert uit het winkelwagen.x
close

Verlanglijst