Vanwege de drukte bij de pakketbezorgers kan er bij de aflevering van uw bestelling vertraging ontstaan! Onze winkel is momenteel nog geopend, wij vragen u rekening te houden met de huidige maatregelen. BVD

Daylight Magnificent - E25120 1.75x

Home
E25050
3 Items


Deze Daylight loeplamp Magnificent is ideaal voor uw hobby’s en om bij te lezen. De diameter van de loep is 14,5 cm. Door het staande deel van de loeplamp te verwijderen wordt het een handige bureaulamp. De armlengte van deze loeplamp is 125 cm of 85 cm. De lamp heeft 27 energiezuinige leds, 1850 lux op 15 cm. De lens is half randloos, waardoor u van dichtbij kunt werken. De loeplamp beschikt over een flexibele zwanenhals waardoor u het licht precies daar kunt richten waar u het nodig hebt. De voet van de loeplamp heeft een handige opbergruimte om kleine voorwerpen in te bewaren.

 

Privacy verklaring AVG

 

Verzenden & retourneren

 

Algemene voorwaarden

€ 109,95
Inclusief belasting

De lamp heeft 27 energiezuinige leds, 1850 lux op 15 cm. De lens is half randloos, waardoor u van dichtbij kunt werken. De loeplamp beschikt over een flexibele zwanenhals waardoor u het licht precies daar kunt richten waar u het nodig hebt. De voet van de loeplamp heeft een handige opbergruimte om kleine voorwerpen in te bewaren.

E25050
3 Items

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password