Vanwege de drukte bij de pakketbezorgers kan er bij de aflevering van uw bestelling vertraging ontstaan! Onze winkel is momenteel nog geopend, wij vragen u rekening te houden met de huidige maatregelen. BVD

Daylight Freedom - E35027 Draagbare Acculamp (led)

Home
E35027
2 Items


Technische specificaties:

» kleur armatuur: zilvergrijs » lichtsterkte (meetafstand 26 cm): 1400 lux » lichtkleur: 6500 kelvin » stroomvoorziening: oplaadbare accu; Max. 3 uur gebruik. » gewicht: 2 kg » hoogte: 26 cm » lichtbron: led, 4,8 watt (vergelijkbaar met 150 watt gloeilamp).

 

Privacy verklaring AVG

 

Verzenden & retourneren

 

Algemene voorwaarden

€ 119,95
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Deze Daylight Freedom portable acculamp (led) is echt draagbaar en is ideaal wanneer u licht nodig heeft en u niet in de buurt van een stekker bent. Het daglicht-led biedt een hoog contrast en nauwkeurige kleur matching, waardoor het makkelijker en minder vermoeiend is om te lezen, te werken en details te zien. De leds zijn duurzaam en hoeven nooit vervangen te worden. De lamp heeft een geïntegreerd handvat en wordt geleverd met een oplaadbare batterij en adapter. De oplaadbare batterij gaat max. 3 uur mee. De ideale lamp voor lezen, werken, in klassen of wanneer u werkt in een garage of atelier. Maar ook bij het bridgen is deze lamp bij uitstek geschikt door zijn brede werkvlak.

E35027
2 Items

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password