Vanwege de drukte bij de pakketbezorgers kan er bij de aflevering van uw bestelling vertraging ontstaan! Onze winkel is momenteel nog geopend, wij vragen u rekening te houden met de huidige maatregelen. BVD

Daylight Slimline 3 - E35118 Vloerlamp

Home
E35118
1 Item


Specificaties: » led, 13 watt » lichtopbrengst: 1065 lumen » dimbare lichtsterkte (bij meetafstand van 30 cm) in 4 standen: 3000, 2000, 1500, 750 lux » lichtkleur: 6000 kelvin » gewicht: 3,3 kg » lengte van de lamp: 48 cm » totale lengte: 163 cm.

 

Privacy verklaring AVG

 

Verzenden & retourneren

 

Algemene voorwaarden

€ 169,95
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

De Daylight Slimline vloerlamp is vernieuwd en heeft fantastische extra functies. Zo is de vernieuwde lamp uitgerust met een vierstaps dimmer, waardoor u de verlichting naar uw eigen hand kunt zetten. Verder straalt de nieuwe aluminium kap een helderder en schaduwvrij licht uit met een betere diffusie. De lamp verlicht grote werkplekken, zoals een werkkamer, knutselkamer of een sofa in de huiskamer. Met deze speciale daglichtlampen blijft het volledige kleurenspectrum behouden. Het comfortabele licht zorgt voor minder vermoeide ogen en helpt u details te zien. Met de 2 unieke buigpunten kunt u het licht altijd precies richten waar u het nodig hebt en de aan/uit-schakelaar is altijd makkelijk te bereiken. Deze prachtige lamp is uitgevoerd in geborsteld staal. Optioneel verkrijgbaar is de Daylight Magnifyer arm met een lens van 13 cm en een vergroting van 1.75x.

E35118
1 Item

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password